Peelings

In de praktijk van Huidcoach Blaricum wordt er gewerkt met verschillende peelings.

 

> Glycolic Acid Peeling (Fruitzuur) 30% & 70%

 

De fruitzuren of glycolics van hannah zijn afkomstig uit suikerriet en hebben een sterk huidverbeterende werking.

 

Effect

Door het gebruik van fruitzuren wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor fijne lijntjes vervagen. Fruitzuren verdunnen de bovenste huidlaag. Hierdoor is de huid beter in staat werkstoffen op te nemen. Ook kunnen huidverkleuringen minder zichtbaar worden. De huid wordt soepeler en is beter in staat vocht vast te houden. Hierdoor verbeterd de conditie van de huid, waardoor deze er glad en fris uitziet.

 

Behandeling

In de behandeling wordt er gewerkt met Glycolics 30% of 70%, voor een optimaal resultaat kunt u thuis de behandeling ondersteunen door hannah Glycolics 6% te gebruiken!

 

Alvorens met de fruitzuurbehandeling te beginnen wordt uw huid in conditie gebracht zodat de werkzame stoffen dieper in de huid doordringen. De juiste inwerktijd van het fruitzuurconcentraat is per persoon verschillend. We bepalen dat door de reactie van uw huid op de stoffen continue en nauwgezet te controleren.

 

We adviseren u om tijdens de behandeling en gedurende vier weken daarna niet in de zon te gaan of uw huid te peelen, scrubben of harsen.

 

Fruitzuren kunnen huidverbetering geven bij:

 

  • Vroegtijdige veroudering
  • Ouderdomsvlekken
  • rokershuid
  • Pigmentvlekken
  • Acne en acnelittekens
  • Littekens
  • Grove huidstructuur
  • Zonbeschadigde huid
  • Slecht doorbloede, vale huid
  • Eczeem en psoriasishuid

 

Werking

De behandeling van de huid met de Glycolic Acid 30% of 70% werkt verdunnend op de hoornlaag, bevordert het herstel van de originele hoornlaag, verdikt de lederhuid (welke verdunt namate we ouder worden), waardoor de opper-lederhuid weer aansluiten, verhoogt de celactiviteit en celdeling, toename van collageen (stevigheid), toename van de grondsubstanties (vochtrijker), werkt blekend op pigmentaties, werkt stimulerend op nieuwe celaanmaak en stimuleerd de doorbloeding.

 

> Skin Booster – Juliette Armand Apocalypsis Therapy

 

Je hoeft geen toevlucht te nemen tot chemische peelings!

 

Je afspraak met de cosmetisch arts kan worden uitgesteld…

 

Een chemische peeling is een dermatologisch middel waarmee er geleidelijk een of meerdere laagjes van de huid worden gepeeld met behulp van chemische werkstoffen. Het is nu echter tijd om kennis te maken met Phytopeeling, een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Met deze natuurlijke peeling kunnen dezelfde resultaten worden bereikt als met een diepe chemische peeling, waarbij de celvernieuwing wordt ondersteund.

 

Met de kracht van je eigen cellen…

 

Werking

Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten van Spongilla Lacustris, Spongilla Fragilis (Leidy), Ephydatia Fluviatilis, kruiden met alpha hydroxy acids (AHA) met een concentratie van maximaal 40% en een pH-waarde van 2,5. Deze combinatie versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes. De kalmerende werking van Kelifluo en Panthenol verminderen de ongewenste huidirritatie, welke vaak gepaard gaat met het uitvoeren van een intensieve peeling.

 

Voor gegarandeerd resultaat…

 

De behandelresultaten zijn uitgebreid onderzocht en bewezen, waarbij de resultaten beter zijn dan elke andere methode wanneer het om een gecombineerde werking van exfoliatie en huidverjonging gaat.

 

Recent Amerikaans onderzoek heeft bovendien uitgewezen dat de kans op het ontstaan van huidkanker tot wel 80% verminderd kan worden wanneer er regelmatig een  medium deep peel wordt ondergaan.