De praktijk

Huidcoach Blaricum is gevestigd op de 2e etage in het prachtige gerenoveerde oude nonnenklooster van Blaricum “de Blarickhof”.

 

Huidcoach Mariëlle Septer biedt in haar praktijk een totaalconcept voor natuurlijk huidverbetering. Mariëlle kan zich na 20 jaar ervaring in de beautyindustrie een ervaren beautyexpert noemen. Ze beheerst diverse specialisaties en is een expert in natuurlijke anti-aging, maar ook huidproblemen- en aandoeningen zoals acne, hyperpigmentatie, eczeem en rosacea is onderdeel van haar expertise.

 

Na vele studies en het jaarlijks volgen van diverse opleidingen en/of cursussen, om haar kennis en expertise uit te breiden, is Mariëlle altijd up to date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

“Elke huid is anders en heeft een andere DNA. maar uiteindelijk doorloopt elke huid dezelfde fases. Je bepaalt alleen zelf hoe snel en in welke mate. Het is inmiddels bekend dat 70% van de externe huidveroudering beïnvloed wordt door je lifestyle en maar 30% door je genen”.

 

Mariëlle werkt probleemoplossend en helpt je zowel van buiten (behandelingen & producten) als van binnen (voeding & suppletie) naar een huid in topconditie!

 

Persoonlijke aandacht en empathie staan voorop.

 

“Ik hoop u snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk in Blaricum'”.