Merken

Huidcoach Blaricum werkt uitsluitend met hoogwaardige huidverzorgingsproducten die ontwikkeld zijn om de huid te geven wat ze tekort komt en in staat is om deze te verbeterend. Zowel van buiten als van binnen.

hannah Sirc

hannah Pionier in huidverbetering

 

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid. Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

 

Geef je huid een nieuwe kans!

 

De producten van hannah hebben als doel de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Elk hannah product heeft een zeer uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

 

De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Wij geven u bovendien gebruikerstips waarmee u de effectiviteit van de producten versterkt en waarmee het zichtbare resultaat zo optimaal mogelijk zal zijn. Zo beleeft u nog meer plezier aan het gebruik van hannah producten die doen waarvoor ze staan: effectieve huidverbetering realiseren

Juliette Armand

Juliette Armand

 

Vooruitstrevend door wetenschappelijk onderzoek met de kracht van je eigen cellen.

 

Sinds 1992 staat Juliette Armand voor huidverbetering en huidverjonging! Door geavanceerde therapieën en innovatieve ingrediënten en technologieën die de kracht van de eigen huidcellen benutten zal de kwaliteit van de huid naar een hoger level gebracht worden.

 

Op het gebied van huidverbetering en huidverjonging zijn er verschillende mogelijkheden onderverdeelt in onderscheidende behandelprotocollen, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen.

 

De behandelprotocollen zijn te verdelen onder de SKIN BOOSTERS en de ELEMENTS.

 

> SKIN BOOSTERS

 

De naam SKIN BOOSTERS geeft het effect van de lijn weer, het zijn producten met dynamische, complexe en technologisch geavanceerde formules welke de huid aanzetten om haar eigen capaciteit te overschrijden. De behandelprotocollen zijn samengesteld p basis van de synergie tussen verschillen de producten, waarmee de beoogde resultaten op efficiënte manier behaald kunnen worden. Van de SKIN BOOSTERS heeft Huidcoach Blaricum 3 protocollen in  het assortiment opgenomen:

 

 1. JULIETTE ARMAND CHRONOS THERAPY

Dit is de nieuwe doorbraak binnen de wereld van cosmetica, waarmee de tand des tijds kan worden bestreden zoner enige injectie te gebruiken. Voor de Chronos Therapy is een geavanceerde vierdimensionale technologie ontwikkeld om huidveroudering te bestrijden. Deze technologie is gebaseerd op de volgen de vier stappen:

 • Peeling System
 • Hydra System
 • Antiaging System
 • Antioxidant System

 

Lees hier het artikel wat Huidcoach Mariëlle Septer over de Chronos Therapy voor het Beauty Journaal schreef.

 

 1. JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS THERAPY EXFOLIATION

Deze natuurlijke medium/deep peeling is erop gericht om huidverkleuringen, pigmentatie, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels te bestrijden,  het natuurlijke regeneratieproces van de huid te stimuleren en om de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te geven.

 

Werking: Apocalypsis Therapy is een snelle manier om de celvernieuwing van de huid te stimuleren door middel van een medium deep peel. Deze veelzijdige behandeltherapie is ontwikkeld op basis van de krachtige exfoliatie-effecten met alpha hydroxy acid (AHA) met een ph waarde van 2,5. Deze combinatie versterkt de effectiviteit van onze interventie bij rimpels, huidverkleuringen, littekens en vlekjes.

 

Eerste 5 dagen na behandeling: De huid zal na de behandeling de eerste 2 dagen een rood uiterlijk hebben en gevoelig zijn, dit zal geleidelijk afnemen. De 3 daaropvolgende dagen zal de huid gaan vervellen. Het enige product tijdens deze 5 dagen is SUNFILM FACE GEL SPF30

 

Herstelbehandeling: vijf dagen na de eerste behandeling kom je terug voor een herstellende kalmerende en voedende behandeling. Waarna de huid weer helemaal terug in conditie is.

 

 1. JULIETTE ARMAND APOCALYPSIS THERAPY ACNE

Dit protocol is speciaal ontwikkeld om acne te behandelen en de talgafscheiding en het glimmen van de huid te reguleren.

 

> ELEMENTS

 

Dit is een complete, hoogwaardige productlijn en vormt de grondslag voor de evolutie van de schoonheid en gezondheid van de huid.

Een van de onderscheidende voordelen van ELEMENTS is de veelzijdigheid van de producten, waarmee in alle behoeften van de huid wordt voorzien conform de meest moderne methodes. Van de ELEMENTS heeft Huidcoach Blaricum 4 protocollen in haar assortiment opgenomen:

 

 1. JULIETTE ARMAND AGING REGULATOR THERAPY

Het doel van deze therapie is om de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen door middel van het combineren van producten welke de biologische huidveroudering reguleren. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen aan te spreken ontdoen deze zich van de beschadigde delen. Retinol en vitamine C ondersteunen daarbij de natuurlijke huidregeneratie. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd en ziet er direct fris en stralend uit.

 

 1. JULIETTE ARMAND WHITENING THERAPY

Deze therapie werkt effectief bij het bestrijden van huidverkleuringen. De krachtige combinatie van producten met hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex wordt pigmentatie doeltreffend aangepakt. Op deze manier worden niet alleen de verkleuringen opgelicht die zich reeds gevormd hebben, ook wordt de aanmaak van melanine gereduceerd. Whitening Therapy zorgt zodoende voor een stralende huid en egale teint.

 

 1. JULIETTE ARMAND SENSI THERAPY

Deze behandeling is erop gericht huidirritaties te bestrijden. Door middel van de synergie tussen verschillende kalmerende werkstoffen biedt het herstel van de natuurlijke huidbalans, waarbij het beschermingsmechanisme van de huid wordt versterkt. Het zorgt ervoor dat de huid voldoende gehydrateerd blijft door transepidermaal waterverlies tegen te gaan. Daarnaast ondersteunt en bespoedigt Sensi Therapy het genezingsproces van de huid.

 

 1. JULIETTE ARMAND ACNE THERAPY

Een efficiënte en betrouwbare behandeling bij acne. De producten in deze therapie bevatten onder andere werkstoffen welke de groei van de bacteriën die acne kunnen veroorzaken remmen. Het zorgt ervoor dat de talgafscheiding genormaliseerd wordt en draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties. Daarnaast helpt het de hydrolipidenlaag van de huid herstellen. De synergie tussen de gespecialiseerde producten zorgt tevens voor verfijning van de poriën.

La Colline

La colline

Een exclusief merk voor huidverjonging.

Met het ouder worden, beschadigen de cellen van de huid. Schadelijke factoren van buitenaf zoals UV stralen, stress, etc. ontregelen de biologische klok van de cellen. In de strijd tegen deze huidveroudering hebben de La Colline Research Laboratoria een krachtige combinatie ontwikkeld van technologische en zeer geavanceerde ingrediënten, het CMA Complex. Dit complex vult de energie aan zodat de vitale functies worden geoptimaliseerd. Met als resultaat een boost van stralende frisheid. De resultaten zijn direct zichtbaar, de huid ziet er verstevigd, verfrist, gehydrateerd en stralender uit!

Zwitserse Expertise
Dankzij de kracht van BIO-FERMENTATIE creëert La Colline hoogwaardige anti-aging huidverbeteringsproducten, die voor een direct zichtbaar anti-aging resultaat zorgen. Wetenschappelijk bewezen met zichtbare resultaten.

Celvernieuwing
De onderzoekers van de La Colline Laboratoria hebben zich toegelegd in hun werk op de studie naar celvernieuwing en de activering van metabolische energie van de cel. Dit proces is met succes vertaald naar de toepassing in cosmetica.

De huidcel en zuurstof
Zo is het team erin geslaagd een methode te ontwikkelen waarmee het zuurstofgebruik van de huidcellen exact te meten is. Met deze experimenten was het mogelijk het gepatenteerde CMA complex, oftewel de Cel Metabolisme Activering, te ontwikkelen. Deze formule heeft een unieke en vernieuwende combinatie van biologische en fysiologische bestanddelen.

Oosterse massages en wellness
Bij behandelingen in de La Colline instituten wordt gebruik gemaakt van authentieke Oosterse massagetechnieken. Door de holistische benadering van schoonheidsbehandelingen bereikt u een totale ontspanning van lichaam en geest. Een unieke ervaring!

LavieSage Nutricosmetics

Laviesage nutricosmetics
LavieSage zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huid problemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid.

Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsels, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Lycon Wax

Lycon Waxing

 

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid.

 

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling.

Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen > Lycon waxing!

 

Ontdek de voordelen:

 • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
 • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
 • Wordt aangebracht op lage temperaturen
 • Geen huidirritaties of roodheid
 • Verrijkt met essentiële oliën
Beauty Pillow

Beauty Pillow

 

Slapen op satijn is een luxe voor huid en haar. En wat is er eenvoudiger dan je mooi slapen? Vooral met de wetenschap dat we een derde van ons leven slapend doorbrengen.

 

Door de fijne gladde structuur van het satijn behoudt huid en haar zijn vocht en wordt de talgproductie optimaal gereguleerd.

 

Resultaat is een mooie gladde huid zonder slaap vouwen, onzuiverheden en een glanzende haardos zonder klitten, wie wil dit nu niet!

 

Eigenschappen van de Beauty Pillow :

 • Werkt anti verouderend en gaat slaaprimpels in het gezicht tegen
 • Helpt Acne verminderen,
 • Kalmeert een de vurige huid en couperose,
 • Verkoelt bij nachtelijk transpireren,
 • Voorkomt klitten in het haar,
 • Voorkomt gespleten haarpunten,
 • Anti allergeen, satijn neemt geen huisstofmijt op
 • 100% polyester

 

Anouk Smulders en Pernille La Lau slapen beiden op een Beauty Pillow. Bekijk onderstaande clip uit Koffietijd.