Behandelingen

Haal meer uit uw huid

Met mijn behandelingen werk ik vanuit de kern van een huidprobleem in de dieper gelegen huidlagen, waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. De huid veranderd zichtbaar vanaf je 30ste en daar wil ik je zo goed mogelijk in begeleiden, zodat het veroudering proces zo mooi en natuurlijk mogelijk verloopt, maar ook uit te stellen waar mogelijk. We hopen allemaal ouder te worden, maar dan wel op ons mooist.

Door mijn behandelmethode, kennis en know how vul ik de ruimte op tussen de reguliere schoonheidsspecialist en de Cosmetische arts.

 

Huidcoach Blaricum staat voor huidspecialistische zorg; Bindweefselmassage, rimpel reductie therapie, fruitzuur peeling, BHA peeling, apocalypsis peeling, microdermabrasie en de specialistische behandelingen van hannah en Juliette Armand. Een gezonde huid wordt gevoed van 2 kanten! Om de huid van binnenuit te herstellen of te stimuleren, werk ik met de voedingssupplementen van LaViesage. Daarbij stel ik u in staat om een optimale huidconditie te bereiken.

 

Unieke werkwijze
Als huidcoach wil ik je bewust maken van je huid en huidverbetering te realiseren door middel van mijn behandeltechnieken. Elke huid is uniek en verdient een eigen plan van aanpak. 30% van onze huidconditie wordt bepaald door onze DNA, de andere 70% is te danken aan onze leefstijl. De merken waar ik mee behandel kenmerken zich door hoogwaardige werkstoffen om de huid optimaal te stimuleren, voeden en beschermen.
Natuurlijk sta jij als persoon met jouw doelen & wensen centraal.

 

Om de behandeling extra te ondersteunen is het essentieel om je huid thuis goed te onderhouden door de op maat geadviseerde producten.