LavieSage Nutricosmetics

Een huid in topconditie heeft natuurlijk voeding van twee kanten nodig!

 

LavieSage legt de nadruk op healthy ageing; schoonheid, gezondheid en balans; van binnenuit. De huid wordt immers constant van binnenuit door bouwstoffen uit gezonde voeding vernieuwd en vormt daarbij een reflectie van het functioneren van ons lichaam. Gezonde en gevarieerde voeding, een goede stofwisseling met voldoende opnamecapaciteit van de darmen en een hoogwaardige bescherming vormen de voorwaarden voor een goede huidconditie en een mooie, gezonde en frisse huid.

 

De supplementen van LavieSage die de collageenaanmaak van je huid bevorderen doen dat automatisch ook voor je bloedvaten. De antioxidanten die je huid beschermen, ondersteunen ook je hersenen en ogen. Wat je aan de buitenkant wenst, moet je via de binnenkant aanmaken. De LavieSage voedingssupplementen zijn ontwikkeld om je gezondheid, uw huid en je vitaliteit te ondersteunen, te voeden en te verbeteren met wat de natuur te bieden heeft. Slechts natuurlijke en hoogwaardige voeding, aangevuld met slimme Nutricosmetics, kunnen hiervoor zorgen. Omdat de producten vooral een zichtbare invloed hebben op de huidconditie, huidopbouw en -herstel, noemen we ze Nutricosmetics.

 

Om precies te weten welke supplementen voor jou het beste zijn, organiseert Huidcoach Blaricum speciale scandagen. De scan word gemaakt van de binnenkant van je bovenarm om te zien hoe de barrière van de huid is en hoe het met collageenproductie gesteld is. Tevens wordt er ook naar het onderhuids bindweefsel bekeken.

 

De eerstvolgende scandagen zijn:

Woensdag 21 september 2016

Woensdag 19 oktober 2016

 

> Meld je hier aan om deel te nemen aan deze dag vol informatie.